شرکت انبوه سازی
شرکت انبوه سازی شکوه دماوند
مسکن یکی از نیاز های اساسی بشر لعد از نیاز به هوا ، آب ، خوراک و پوشاک است .داشتن مسکنی ایمن حق همه انسانهاست .با گرانی مسکن داشتن خانه تبدیل به رویایی دست نیافتنی گردیده است .بنابراین ساخت و ساز انبوه مسکن توسط شرکت انبوه سازی می تواند یکی از نیاز های ضروری بشر را تامین نماید .
هدف از تامین خانه
همان طور که در مقدمه نیز اشاره شد یکی از ضروری ترین نیازهای بشر بعد از آب ، غذا، پوشاک تامین مسکن است. با افزایش جمعیت ، نیاز مسکن نیز بیشتر می شود . شهرهای کوچک پر جمعیت و شهرهای بزرگ دیگر غیر قابل سکونت می شود .با افزایش جمعیت مسکن و افزایش قیمت مسکن ، حاشیه نشینی بیشتر بیشتر می شود . بنابراین راه چاره برای جلوگیری از چنین مشکلاتی احداث شهر های جدید در زمین هایی دور از شهر با تسهیلاتی بیشتر است تا همگان ترغیب شوند به آنجا مهاجرت نمایند . بنابراین برای احداث شهر جدید ناچار به انبوه سازی هستیم تا فضای قابل سکونت متحدالشکلی ایجاد کنیم .
انبوه سازی در کشورهای توسعه یافته
طبق بررسی های بعمل آمده در کشورهای توسعه یافته آپارتمان های کوچک با متراژ 25 الی 30متر مربع در شهرهایی همانند توکیو و همچنین در کشور ویتنام در شهر های هانوی و هوشی با فضایی به متراژ 25 الی 30مترمربع و در پاریس 10 تا 20متر مربع ساخته می شود اما طراحی ساختمان ها به گونه ای است که فضای بزرگی را برای ساکنان آن ایجاد می کنند .اما متاسفانه در کشور ما به این مسئله کمتر توجه می شود .
در انبوه سازی به چه چیزهایی باید توجه شود
در انبوه سازی باید به تمامی نیازهای ساکنان توجه شود و لااقل 80% از نیازهای ساکنان تامین گردد . انبوه ساز باید در ساخت خانه ها دقت بالایی داشته باشد تا ساکنان از آسایش بالایی برخوردار باشد فقط احداث بنا را هدف کار خود قرار ندهد .
در ساخت آپارتمان به چه چیزهایی باید توجه شود ؟
متاسفانه برخی از شرکت های انبوه ساز فقط به احداث چندین واحد مسکونی و تامین مسکن توجه شده است و به دیگر نیازهای ضروری ساکنین آینده این شهرک ها توجهی نشده است ،طبق بررسی های به عمل آمده و تحقیقات میدانی که شرکت ویلا سازان دماوند به عمل آورده است در شهرک های احداث شده توسط انبوه سازان، ساکنان شهرکها و شهرهای جدید مشکلات بسیار زیادی وجود دارد کوچکی فضا ، نبود امکانات تفریحی ، بهداشتی آموزشی و ….َفضای کم عرصه را بر اعضای خانواده تنگ کرده و کشمکش های فراوانی را به همراه خواهد داشت بنابراین برای تامین این نیاز ساکنان باید به طراحی داخلی ساختمان ها نیز توجه شود .
همانطور که در بالا اشاره شد برای احداث شهر ، فقط هدف ایجاد خانه برای متقاضیان نباشد شهر جدید باید در مکانی ساخته شود که :
- از نظر سیل زلزله و غیره ایمنی کامل داشته باشد.
- حتی المکان در مکانی احداث شود که آلاینده های کارخانه جات به آن مکان آسیب نزند و سلامتی ساکنان را در اولویت کار خود قرار دهند.
- طراحی ساختمان ها در انبوه سازی بسیار مهم است. طرز قرار گرفتن ساختمان ها باید به گونه ای باشد که حریم ساکنان کاملا حفظ شود و نیاید به قولی معروف در دل هم باشد .
- نور طبیعی اتاق ها را تامین کند.
احداث شهر جدید و امکانات آن در انبوه سازی
همانطور که در بالا اشاره شد برای احداث شهر جدید باید نیاز های ساکنان آن نیز در نظر گرفته شود تا برای تامین نیاز خود مجبور به خروج از شهر نشوند .
امکاناتی که باید در شهر جدید توسط انبوه ساز در نظر گرفته شود شامل :
- ایجاد بازارچه یا فروشگاه برای تامین خوراک و پوشاک
- احداث فضای سبز و پارک و بوستان به عنوان مکان تفریحی
- مهد کودک ، مدرسه
- درمانگاه
تعریف انبوه سازی و هدف از آن
انبوه سازی به انگلیسی Mass Housing گفته می شود . مسکن انبوه: به پروژههای مسکن با قیمت ارزان اطلاق میشود که هدف آن ارائه تعداد زیادی خانه با قیمتهای مقرون به صرفه یا ارائه آنها با گزینههای تامین مالی آسان است . رهن: اخذ وام از بانکها در قبال تسلیم مالکیت ملک است.
تعریف انبوه سازی از زاویه قانون
طبق تعریف قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب سال ۱۳۷۴ مجلس شورای اسلامی: «انبوه ساز به اشخاص حقیقی و حقوقی گفته میشود که توانمندی مدیریت، مسئولیت و پدید آوری طرحها، توانمندی تأمین و جذب سرمایه، مدیریت تولید و عرضه مسکن و ساختمان را با استفاده از فناوریهای نوین صنعت ساختمان و در چارچوب مقررات ملی ساختمان و سایر قوانین مربوط دارد.»
شرایط و ضوابط شرکت انبوه ساز
شرکت انبوه سازی برای فعالیت خود در حوزه انبوه سازی باید پروانه اشتغال به این رشته را دارا باشد و طبق مقررات کشور ایران عمل کند .شرایط و ضوابط شرکت انبوه ساز هم در مورد اشخاص حقیقی و هم حقوقی حکمفرماست .
پروانه اشتغال شرکت انبوه سازی در صورتی داده می شود که شرکت انبوه ساز دارای شرایط ذیل باشد :
شرایط اخذ پروانه شرکت انبوه سازی
انبوه سازی نیازمند به داشتن دانش و اطلاعات فنی است زیرا یک شرکت انبوه سازی باید بتواند با استفاده از سرمایه ای که در دست دارد چندین هزار واحد ایمن و قابل استفاده با داشتن کلیه امکانات رفاهی را برای ساکنان آینده این شهرک ها احداث نماید .شرایط اخذ پروانه شرکت انبوه سازی :
- میزان تحصیلات مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و شرکا
- توانایی مالی، توان مدیریت برای تامین و جذب سرمایه
- سوابق حرفهای، اخذ رضایت کاربران از پروژههای مدیریت شده و موفقیت در کارهای پیشین
- ثبت شرکت در اداره ثبت و مالکیت صنعتی
- ارائه آگهی تاسیس شرکت در روزنامههای رسمی کشور و وجود اساسنامهای که انجام یک یا کلیه خدمات مربوط به انبوهسازی در آن ذکر شده باشد.
- شرایط و ضوابط اشخاص حقیقی انبوه ساز
شرایط اخذ پروانه انبوه سازی اشخاص حقیقی
داشتن شرایط لازم جهت اخذ پروانه انبوه سازی شرکت پایان راه نخواهد بود بلکه اشخاص حقیقی نیز با دارا بودن شرایط خاص می توانند پروانه انبوه سازی را اخذ نمایند .
- دارا بودن پروانه اشتغال به کار مهندسی یا کاردان تجربی، در رشتههایی که در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ذکر شدهاند.
- داشتن سوابق فعالیت حرفهای مرتبط
- توانمندی در مدیریت منابع مالی و جذب سرمایه
- تسلط و بکارگیری تکنولوژیهای نوین برای ارتقا کیفی و کمی در پروژههای ساخت و ساز
- مستندسازی تجربههای فعالیتهای اجرایی
- طراحی معماری مناسب و کیفیت ساخت و ساز
- فراهم نمودن آسایش، رفاه و عملکرد مفید ساختمانها
- ساختن فضاهای مناسب در داخل ساختمانها از جنبه کمی و کیفی
مراحل صدور پروانه اشتغال انبوه سازان
همانطور که گفته شد اخذ پروانه اشتغال انبوه سازان از مهمترین شرایط برای ورود به این حوزه ( انبوه سازی ) خواهد بود. دبیرخانه کمیته در محل انجمن صنفی انبوه سازان مسکن و ساختمان قرار گرفته و یک انبوه ساز باید ضمن مراجعه به دبیرخانه کمیته، مدارک لازم زیر را جهت صدور پروانه مذکور، ارائه دهد:
مدارک تحصیلی مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و شرکای شرکت
اساسنامه و روزنامه رسمی شرکت
مستندات سطح و مقدار سرمایه غیرنقدی شرکت و سهامداران
مستندات مرتبط با مشارکت در ساخت پروژه
مستندات اعتبارات و تسهیلات بانکی
مستندات واضح سازی و تعیین تسهیلات بانکی
مستندات اجرای به موقع بر اساس زمانبندی پروژههای انجام شده
مستندات کیفیت پروژههای اجرا شده بوسیله دستگاه نظارت، که شامل رعایت مقررات ملی و استفاده از تکنولوژیهای نوین در صنعت ساختمان نظیر سبک سازی، بهینه سازی مصرف سوخت و… میشود.
پروانه اشتغال به کار مجریان ساختمان
کپی تمام مدارک نیز باید در دادگستری یا دفتر اسناد رسمی، برابر با اصل شود.
شرکت انبوه سازی ویلاسازان شکوه دماوند
سخن پایانی
با توجه به افزایش روز افزون جمعیت کره زمین و نیاز بشر به داشتن سرپناهی امن و ارزان که حق همه افراد است ؛ ساخت و ساز باید با سرعت بیشتر صورت پذیرد .شرکت انبوه سازی باید صلاحیت لازم را در زمینه طراحی و اجرای ساخت و ساز انبوه ساختمان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا داشته باشد .اگر شرکت انبوه سازی دارای صلاحیت و توانایی باشد تحولاتی مثبت در زمینه این صنعت خواهیم داشت تا کشوری آباد با مردمی شاد داشته باشیم.
شرکت ویلا سازان شکوه دماوند مجری خدمات انبوه سازی ، ویلا سازی ، مشارکت در ساخت