روش ساخت استخر کشاورزی

اجرای ویلا سازی ، تعمیر و بازسازی ، مشارکت در ساخت در سراسر کشور

روش ساخت استخر کشاورزی

روش ساخت استخر کشاورزی

روش ساخت استخر کشاورزی

 استخر کشاورزی ، نیاز آب کشاورزان و باغداران را در طول سال برطرف خواهد کرد. لازم است هر کشاورز در زمین یا باغ خود یک استخر کشاورزی احداث نماید تا در بازه های زمانی که آب در دسترس نیست زمین های خود را سیراب نماید. ما در این نوشته روش ساخت استخر کشاورزی و نقشه های آن و همچنین چگونگی پر کردن استخر را آموزش می دهیم.

مهمترین نیاز کشاورزان و باغداران برای تولید آب است ذخیره آب در استخر به طور معمول از طریق آب چاه ، قنات ، چشمه ، آب باران ، میباشد . ما در ادامه به روش ساخت استخر کشاورزی خواهیم پرداخت تا با آسودگی خیال به انتخاب یک استخر کشاورزی مناسب اقدام نمایید.

استخر کشاورزی چیست؟

همانطور که اشاره شد استخر کشاورزی یکی از نیازهای اساسی یک کشاورز است که برای تامین آب زمین  و باغ خود باید احداث نماید .استخر کشاورزی به منظور ذخیره کردن آب و همچنین  کمک شایانی در صرفه جویی در مصرف آب دارد.

استخر کشاورزی دارای ورودی و خروجی مجزایی است که برای تنظیم جریان آب ، تنظیم سطح آب استخر و همچنین تخلیه آب اضافی به کار می رود.

کاربرد استخر کشاورزی

استخر کشاورزی به علت ساختاری که دارد میتواند به عنوان منبع بزرکی از ذخیره آب برای کشاورزان و باغداران باشد و همچنین از استخر کشاورزی میتوان به عنوان ذخیره آب برای دام نیز استفاده کرد .

از مهمترین مزایای داشتن استخر کشاورزی ذخیره آب در فصول پر آب و استفاده از آن در فصل های خشک و کم آبی مخصوصا در کشوری همانند ایران است این رویکرد باعث می‌شود تا گیاهان در شرایط سخت آب‌وهوایی رشد کنند و در هزینه‌ها به شکل چشمگیری صرفه‌جویی شود.

انواع استخر‌های کشاورزی

استخر های کشاورزی با ساختاری که دارند به انواع مختلفی تقسیم می شوند که میتواند به استخر های بتنی ، فایبرگلاس و استخر کشاورزی ژئوممبران اشاره داشت.

استخر کشاورزی بتنی

یکی از مواردی که باید پیش از ساخت استخر کشاورزی در نظر داشت هزینه ساخت استخر است که استخر کشاورزی بتنی یکی از بهترین گزینه ها جهت کم کردن هزینه ی احداث استخر است .این استخر به دلیل عمر زیاد و بهره وری مناسب به خوبی میتواند پاسخگوی نیاز کشاورزان باشد .از نظر استحکام ، استخر بتنی بهترین گزینه در برابر چالش های طبیعی همانند توفان و زلزله و سیل است .با توجه به ساختاری که دارد با هر شرایط آب و هوایی سازگاری دارد.

مزایای استفاده از استخر بتنی

  1. استحکام و ماندگاری بالا؛
  2. مقاوم در برابر فشار آب؛
  3. کاهش مصرف آب؛
  4. بهره‌وری بسیار بالا؛
  5. کاهش هزینه‌های مربوطه؛
  6. برخورداری از انعطاف‌پذیری بالا

استخر ژئوممبران

یکی دیگر از استخر های کشاورزی ، استخر کشاورزی ژئوممبران است که میتوانید به این گزینه نیز فکر کنید . ژئوممبران ورقی است که از موادی مانند: پلی‌اتیلن؛ پلی‌وینیل‌ کلراید و پلی‌پروپیلن ساخته شده است. این ورق‌ها عمدتاً در رنگ‌های مشکی و آبی تولید می‌شوند. توجه داشته باشید که رنگ محصول در میزان تبخیر آب از استخر، تأثیر بسزایی دارد. یکی از مزایای مهم استخر کشاورزی ژئوممبران این است که از نظر زیرساخت انعطاف‌پذیر بوده و شرایط خاصی را نیاز ندارد. از نظر قیمتی مواردی نظیر: ضخامت، ابعاد، کیفیت و … در قیمت نهایی ورق ژئوممبران تأثیرگذارند.

روش ساخت استخر کشاورزی

روش ساخت استخر کشاورزی

مزایای ساخت استخر ژئوممبران

  1. هزینه ساخت پایین 
  2. مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی نظیر گرما  وسرما
  3. بدون نیاز به زیر سازی
  4. سرعت بالا در ساخت و اجرا
  5. طول عمر بسیار عالی در حدود 80سال و بیشتر

با توجه به مزایایی که در فوق اشاره کردیم و براورد هزینه ها ، این نوع استخر با توجه به مزایایی که دارد میتواند بهترین گزینه باشد حتی از استخر بتنی به صرفه تر است .

روش ساخت استخر کشاورزی

روش ساخت استخر کشاورزی

 

استخر فایبرگلاس

یکی دیگر از انواع استخر کشاورزی ، استخر فایبرگلاس است که از  جنس رزین  و فایبرگلاس است بنابراین از نظر پایداری گزینه مناسبی میتواند باشد . ااین نوع استخر کشاورزی بخ دلیل مشکلاتی که دارد جزو پیشنهادات ما نخواهد بود از مشکلاتی که این نوع استخر دارد اینست که به دلیل داشتن طرح های محدود ممکن است نیاز شما را پوشش ندهد و یکی دیگر از مشکلات این نوع استخر مقاومت پایین نسبت به حرارت است و از طرفی در صورتی که قسمتی از آن خراب شود امکان بازسازی کاملوجود  ندارد .

مزایای استخر کشاورزی فایبرگلاس

  1. نصب سریع در مدت‌ زمان کوتاه نسبت‌ به سایر استخر‌های مشابه؛
  2. حذف هزینه‌های اضافی؛
  3. استحکام بالا در برابر تغییرات دما؛
  4. دارای مقاومت بسیار بالا؛
  5. عایق مناسب برای هدایت دما و حرارت؛
  6. عدم نفوذ در برابر آب؛
  7. ضد جلبک و خزه و عدم تشکیل هرگونه جرم؛
  8. سازگار در برابر مواد شیمیایی ازجمله کلر و اسید؛
  9. قابلیت ترمیم آسان؛
  10. و … .

روش ساخت استخر کشاورزی

روش ساخت استخر کشاورزی

 

نکات مهم در ساخت استخر کشاورزی

در قسمت فوق شما با انواع استخر  و روش ساخت استخر کشاورزی و مزایا و معایب آن ها  آشنا شدید؛ اکنون نوبت آن رسیده به نکات ضروری که در احداث استخر کشاورزی باید رعایت نمود و اینکه چکار کنیم بعد از ساخت استخر کشاورزی نهایت رضایت را از عملی که انجام دادیم داشته باشیم لازم است به نکات مهم زیر توجه کنید .این نکات حاصل تجربیاتی است که در طول سالها تلاش و کسب مهارت در امر احداث انواع استخر کشاورزی ، پرورش ماهی و شنا است را در اختیار شما علاقمندان قرار میدهیم .اگر در زمینه احداث استخر سوال  و یا نیاز به احداث آن داشتید با ما در تماس باشید .

نکات مهم و طلایی و روش ساخت استخر کشاورزی:

ما به هنرجویان و کارگران خود در روش ساخت استخر کشاورزی نکات مهم و طلایی را آموزش میدهیم تا بیشترین میزان رضایت در روش ساخت استخر کشاورزی داشته باشیم .سالها تجربه  به  نهایت رضایت مشتریان منجر گشته است .

انتخاب مکان مناسب

 مکان استخر از مهمترین ضروریات در روش ساخت استخر کشاورزی و انواع آن است مکانی که برای احداث استخر در نظر میگیرید باید دارای شیب کم و کافی باشد و از نظر زمین شناسی در بستر متخلخل قرار نگیرد .

 

زیرسازی

در روش ساخت استخر کشاورزی یکی از موثر ترین موارد افزایش عمر مفید استخر کشاورزی ، زیر سازی آن است .  داشتن وسواس و دقت بالا در مراحل زیر سازی استخر شما را از خطرات احتمالی ریزش استخر ، فرو نشت زمین و غیره در امان نگه میدارد .البته باید خاطر نشان کرد که مراحل زیر سازی در هر یک از استخر های اشاره شده در فوق با یکدیگر متفاوت است بنابراین احداث صفر تا صد را به کارشناسان خبره این کار بسپارید .

نگه‌داری و تعمیرات

فرسایش و خرابی جزو لاینفک استفاده از هر وسیله ای است استخر نیز از این قضیه مبرا نخواهد بود اما باید در روش ساخت استخر کشاورزی نهایت دقت را به کار برد تا در خرابی احتمالی کمترین آسیب را داشته باشیم .

هر نوعی از استخر دارای اصول مراقبت و نگهداری خاصی است که با توجه به استفاده مداوم از آن ، باید به صورت مداوم بررسی های لازم را مبذول داشت تا در هنگام خرابی کمترین هزینه را متحمل شویم.

سخن پایانی خلاصه ای از نکات آموزشی و روش ساخت استخر کشاورزی

در این مقاله با انواع استخر کشاورزی آشنا شدید همچنین روش ساخت استخر کشاورزی را به شما آموزش دادیم و اینکه چه مقدار زیر سازی برای هریک از این نوع استخر ها مورد نیاز است را اشاره داشتیم.آنچه اهمیت دارد این است قبل از احداث هر مکانی به منظور بالا بردن اطلاعات خود در این زمینه بهتر است با کارشناسانی که در احداث آن مکان مهارت کافی دارند مشاوره بگیرید و از تجربیات آن ها نهایت استفاده را به کار ببرید .

شرکت ساختمانی شکوه دماوند بیش از بیست سال تجربه کاری مفید در زمینه احداث انواع برج های مسکونی ، اداری ، تجاری و همچنین در زمینه احداث  و ویلاسازی و احداث انواع استخر شنا ، استخر کشاورزی و پرورش ماهی ، دیوار چینی ، نمای ساختمان ،  احداث زمین تنیس ،بازسازی خانه آماده همکاری و انعقاد قرار داد با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی میباشد.

نوشتن یک پیام

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید

اینستاگرام ما
تماس مستقیم
09122835498