نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند(قسمت اول)

اجرای ویلا سازی ، تعمیر و بازسازی ، مشارکت در ساخت در سراسر کشور

نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند(قسمت اول)

نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند(قسمت اول)

در این پست قصد داریم شما را با نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند آشنا کنیم. اما از آنجایی که نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند کاری دشوار است پس بهتر است برای اجرای آن به سراغ یک متخصص باتجربه و کاربلد بروید؛ متخصصی که بتواند نصب را بدون هیچ کم و کاستی در بالاترین سطح کیفیت انجام دهد. تیم ویلاسازان شکوه دماوند با سابقه درخشان و دارای کادری باتجربه می تواند انتخاب خوبی باشد.

نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند

به نظر می رسد که مراحل نصب و راه اندازی آسانسور یک فرایند تخصصی باشد. تا حدودی درست است؛ اما شاید افرادی باشند که به تازگی وارد حرفه ساخت و ساز یا همان معماری ساختمان شده باشند. شاید شما به عنوان فردی که زمین خود را برای ساخت مشارکتی به دست معماران سپرده اید مایل باشید با این مراحل آشنا شوید. مجموعه ست لیفت سعی می کند شما را در این مقاله به صورت مرحله به مرحله با فرایند نصب آسانسور آشنا کند.

قبل از اینکه به فرایند نصب آسانسور بپردازیم، بهتر است بدانیم انواع مختلفی از آسانسور وجود دارد. شاید نصب هر کدام از آنها دارای نکات و تخصص ویژه خود را بطلبد. در این مقاله سعی شده است به مراحل نصب و راه اندازی مجدد آسانسور ساختمان های مسکونی به صورت کلی پرداخته شود.

۱. تهیه نقشه و مکان یابی آسانسور

علاوه بر اینکه پروژه ساختمان سازی، دارای مهندس معمار است، معمولا شرکتهای بزرگ از جمله شرکت ست لیفت برای پروژه های نصب آسانسور دارای مهندس آسانسور، طراح داخلی یا مهندس معمار، کارشناس برق، برقکار حرفه ای و نصاب آسانسور حرفه ای هستند. از آنجایی که آسانسور معمولا طبق استاندارهای جهانی ساخته و نصب می شود، باید با دقت فراوان مراحل نصب و راه اندازی آسانسور طی شود.

یکی از وظایف اصلی معماران، قرار دادن آسانسور در بهترین جای ممکن نقشه ساختمان است. به طور مثال آسانسور بهتر است در امتداد یا انتهای راهرو، در نزدیکی فرود راه پله ها یا به صورت برجستگی بر روی دیوار خارجی قرار گیرد. اگر راهروها در طبقات مختلف، هم تراز نباشند، آسانسور باید در گوشه دو راهرو قرار گیرد، این گونه کابین به دو درب نیاز دارد. برخی آسانسورها با توجه به نقشه ساختمان با دو درب جهت دسترسی متفاوت طراحی شده اند، ممکن است درب جلو و عقب یا درب جلو و کنار داشته باشند.

امروزه در طراحی و نقشه کشی ساختمان، جانمایی و مکان یابی آسانسور یکی از مهم ترین اجزاء نقشه در ساختمان محسوب می شود. حال این سؤال پیش می آید که برای آپارتمان ها و ساختمان های قدیمی که آسانسور ندارند، می توان به نصب و راه اندازی آسانسور پرداخت؟ جواب بله است! کافی است با مشاورین ما در ست لیفت تماس بگیرید.

مهندس معمار و مهندس آسانسور شرکت با حضور در محل و بررسی شرایط و نقشه موجود ساختمان، برای بهترین مکان ساختمان شما، بهترین نقشه را می کشند. ممکن است قسمتی از کمد دیواری یا اتاق نشیمن خود را از دست بدهید که آن مقدار زیادی نیست؛ اما به راحتی می توانید رفت و آمد کنید. مهمتر اینکه به ارزش آپارتمان شما افزوده می شود. نصب تکنولوژی، ارزش افزوده برای ساختمانها به دنبال خواهد داشت.

نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند(قسمت اول)

نصب و راه اندازی آسانسور در دماوند(قسمت اول)

۲. آماده کردن کف چاله آسانسور

یکی از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور آماده کردن ارتفاع تا سطح کف سازی است که حداقل این ارتفاع معمولا ۱۸۰ سانتی متر تا ۱۹۰ سانتی متر بیان شده است. ارتفاع این چاله تا سطح کف سازی، معمولا به نوع آسانسور و مقدار وزنی که باید تحمل کند، بستگی دارد. فضای کف چاله معمولا برای نصب برخی قطعات آسانسور مانند بافرها، گاورنر سقوط، سکوی ضربه گیر و سینی کابین است.

در این چاله، فضای آزاد مربع شکلی به ابعاد حداقل ۱۰۰ در ۵۰ در ۶۰ سانتی متر تعبیه می کنند که به «فضای جان پناه» معروف است. این فضا برای سرویس کارهای آسانسور تعبیه می شود که اگر ناخودآگاه آسانسور حرکت کرد، فرد بتواند از این فضای معروف جان پناه برای آسیب ندیدن، استفاده کند.

برای ساختمان های قدیمی که برای این فضای جان پناه پیش بینی وجود ندارد برای ایمن بودن سرویس‌کار بهتر است هنگام ورود به چاله از سکوی پرتابل فلزی استفاده شود.

۳. آهن کشی آسانسور (نصب ریل آسانسور)

یکی از اصلی ترین مراحل نصب و راه اندازی مجدد آسانسور را آهن کشی برای نصب ریل آسانسور می نامند. انجام این مرحله باید به خوبی و به طور تخصصی انجام شود. اگر آهن کشی در این مرحله به درستی انجام شود به تثبیت ریل های کابین آسانسور می انجامد و همین امر موجب می شود آسانسور، تکان و لرزش نداشته باشد. درست است که همه مراحل نصب آسانسور برای ایمنی مهم هستند؛ اما این مرحله که به آهن کشی آسانسور معروف است جهت ایمنی آسانسور، مهم ترین مرحله ایمنی محسوب می شود. به همین دلیل نقشه آهن کشی آسانسور توسط متخصصین امر و نرم افزار تخصصی طراحی می شود.

پس از نقشه آهن کشی آسانسور به ترتیب شاقول ریزی، محل تعیین صفحه پیلوت، تعیین خط تراز و نهایتا کلاف بندی، مراحل بعدی آهن کشی آسانسور هستند. البته مرحله آهن کشی با نام های دیگری مانند شاسی کشی، ریل کشی و ستون کشی نیز شناخته می شوند.

همان طور که می دانید تحمل وزن در آسانسورها با یکدیگر تفاوت دارند. در این مرحله وزن قابل تحمل برای آسانسورها توسط نرم افزار تخصصی محاسبه می شود. با توجه به ظرفیت مورد نظر، چهار یا شش ستون برای هر آسانسور در نظر گرفته می شود.

آسانسور سخاوت با قرار دادن ستون های به اندازه و استاندارد، ایمنی آسانسورهای نصب شده توسط این شرکت را تضمین می کند. اگر بیش از حد ظرفیت اعلام شده، حمل بار انجام شود، موجب جدا شدن اتاقک یا همان کابین آسانسور از ریل های موجود می شود. ظرفیت هر آسانسور معمولا بر روی دیوار آسانسور جهت اطلاع همگان نصب می شود.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با تیم ویلاسازان شکوه دماوند در تماس باشید.

دفترکار: 02176392133

موبایل: 09122835498

نوشتن یک پیام

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید

اینستاگرام ما
تماس مستقیم
09122835498