نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

اجرای ویلا سازی ، تعمیر و بازسازی ، مشارکت در ساخت در سراسر کشور

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

امروزه قصد داریم که در مورد نحوه نصب سقف کاذب چوبی با شما عزیزان مورد برسی قرار دهیم، اما اول بگذارید که یک توضیحی در مورد اینکه اصلا سقف کاذب چوبی است و چه کاربرد های دارد را با شما عزیزان در میان بگذاریم با ما همراه باشید، ببینید به صورت کلی امروزه سقف کاذب چوبی یکی از بهترین و شکیل ترین سقف های کاذبی می باشد که شما می توانید برای زیبا تر کردن آشپز خانه خود و یا حال خانه خود استفاده کنید.

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

به این صورت که امروزه سقف کاذب چوبی بسیار طرفدار دارد، شاید برایتان سوال پیش بی آید که به چه علت سقف کاذب چوبی امروزه معروف و محبوب می باشد؟ به این صورت که دارای بسیار زیبایی خاصی می باشد و امروزه این نوع سقف تبدیل شده است به یکی از مدرن ترین و حرفه ای ترین سقف های که شما می توانید برای کار خود استفاده کنید، در ادامه مطلب قصد داریم که کاربرد سقف کاذب چوبی را با شما عزیزان مورد برسی قرار دهیم، با ما همراه باشید.

کاربرد سقف کاذب چوبی

به صورت کلی شما می توانید از سقف های چوبی در تمامی اماکن استفاده کنید اما در ادامه اصلی ترین کاربرد های که این نوع سقف کاذب چوبی برای شما دارد را به شما عزیزان خواهیم گفت:

آشپزخانه

امروزه اصلی ترین کاربردی که می توان یک سقف کاذب چوبی برای شما وجود داشته باشد و برای شما بهترین سبک زیبایی را به ارمغان بی آورد همین آشپزخانه می باشد که تبدیل شده است به یکی از بهترین مکان های که می توان در آن سقف کاذب چوبی نصب کرد.

مراکز استخر

ببینید اگر دقت کرده باشید زمانی که شما به استخر یا مکان های که دارای استخر می باشد اگر ببینید می بینید که در بخش های سونای آن ها سقف ها و دیواره ها از جنس چوب می باشد، به این صورت که شما می توانید برای مراکز استخری که خود دارید از سقف کاذب چوبی چه برای سقف چه برای دیوار های خود استفاده کنید.

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

در سقف نشیمنگاه

به این صورت که امروزه اصلی ترین مصرفی که از سقف کاذب چوبی می شود همین سقف خانه ها می باشد، به این صورت که علاوه بر اینکه یک زیبایی به آشپزخانه می بخشد بلکه شما می توانید برای کار سقف اصلی خانه خود نیز برای اینکه بتوانید یک ترکیب ثابت و را به وجود بی آورید نیز می توانید استفاده کنید.
تمامی مواردی که در بالا گفته شد اصلی ترین کاربرد های سقف کاذب چوبی بود، در ادامه مطلب می رسیم به بحث اصلی خود یعنی نحوه نصب سقف کاذب چوبی با ما همراه باشید.

مراحل نصب سقف کاذب چوبی

در این بخش از مطلب قصد داریم که مراحل نصب سقف کاذب چوبی را با شما عزیزان مورد برسی قرار دهیم، همراه ما بمانید.

رنگ زدن چوب ها

ببینید همان طور که می دانید زمانی که شما یک سقف کاذب چوبی را خریداری می کنید، شاید در نگاه اول جلوه زیبایی را برای شما به وجود نیاورد، اما اولین مرحله برای نحوه نصب سقف کاذب چوبی رنگ زدن چوب ها می باشد به این صورت که شما می توانید هر رنگ دلخواه خود را به چوب بزنید، به این صورت که بسته به علاقه خود و سلیقه خود می توانید کار رنگ زدن را آغاز کنید، اما در نظر بگیرید توصیه می شود برای رنگ زدن از یک نقاش ماهر استفاده کنید تا رنگ ها در تمامی اجزای سقف برابر باشند، حال که این مرحله تمام شد می رسیم به مرحله بعد

آماده کردن زیرسازی سقف چوبی

این مرحله مهم ترین مرحله ای می باشد که شما پیش رو دارید به این صورت که شما اول باید برای نصب این نوع سقف چوبی می بایست شما یک سری قطعات به شکل عمودی با افقی روی سقف نصب کنید به صورت خطی، در نظر بگیرید که این نوع تکه چوب های خطی باید کامل فاصله معین و برابری را از هم داشته باشند تا حین نصب سقف اصلی کاذب شما را دچار اشکال نکند، حال که این مرحله را به پایان رساندیم می رسیم به مرحله بعدی، با ما بمانید.

صاف کردن لبه چوب ها

همان طور که می دانید برای زیبایی هرچه تمام تر شما لازم دارید که لبه های چوب را صاف کنید و از طرفی دیگر شیار ها را بین این نوع سقف های کاذب به وجود بی آورید، به این صورت که شما می توانید برای جلوگیری از ترک خورد چوب ها در سرما و گرما یک سری شیار های مخصوصی را بر روی قطعه های چوبی سقف کاذب خوب نصب کنید که بعدا شما را دچار مشکل نکند.

نصب سقف های کاذب

حال مرحله آن رسیده است که شما شروع به نصب سقف کاذب چوبی خود بکنید به این صورت که شما باید اول قطعه های سقف کاذب را روی سقف نصب کنید اما این را در نظر بگیرید که برای کار نصب سقف کاذب شما باید همیشه این را بدانید که قطعه سقف کاذب خود را طوری نصب کنید که زبانه چوبی سقف کاذب شما به سمت بیرون باشد تا بتوانید قطعه بعدی را نصب کنید روی آن و از طرفی دیگر همانند پازل به هم دیگر متصل بشوند.

در ادامه مطلب یک سری نکات های زیبایی را مورد بررسی قرار دهیم همراه ما باشید.

قطعه قطعه کردن چوب ها

این کار، کار شما را آسان تر می کند اما زمانگیر می باشد، به این صورت که شما می توانید قطعات چوب را به قطعه های کوچک تر تبدیل کنید تا کار شما حین نصب سقف کاذب چوبی برای شما آسان تر بشود.

نصب لوستر بر روی سقف کاذب چوبی

اصلی ترین بخش خانه در تمامی سقف ها حتی سقف های کاذب چوبی نصب لوستر می باشد، در نظر بگیرید که اگر شما به دنبال این هستید که کار نصب لوستر را انجام دهید حتما باید بدانید که فضای مناسب برای نصب لوستر را ایجاد کنید در غیر این صورت بعد از نصب سقف کاذب شما دیگر امکان این را ندارید که به صورت جدا فضا ایجاد کنید و کار شما را دچار مشکل می کند.

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

کم کردن فاصله بین چوب ها

ببینید زمانی که شما سقف کاذب خود را به حالت قطعه قطعه در می آورید امکان دارد حین نصب این نوع سقف برای شما یک سری فاصله ها به وجود بی آید بنابراین شما باید فاصله را کم کنید، شاید برایتان سوال پیش بی آید که به چه صورت است که فاصله بین این نوع چوب ها کم می شود؟ به این صورت که شما تنها نیاز به یک قطعه چکش و چوب دارید و آن بخش های که دارای فاصله هست را چوب را آنجا قرار داده و به زیر این نوع چوب با چکش به آرامی بزنید که فاصله ها کمتر بشود. تمامی مواردی که در بالا گفته شد اصلی ترین و راحت ترین راه برای نحوه نصب سقف کاذب چوبی می باشد.

مزایا و معایب سقف چوبی

همانطور که در مطلب پیشین مطالعه کردید، استفاده از چوب به عنوان اصلی ترین مصالح ساخت خانه، از دیرباز در بین مردم رایج بوده است. این متریال پرکاربرد در همه قسمت های خانه به عنوان سقف، دیوار و کف استفاده می شد. امروزه برخی مصالح مانند بتن، سنگ، گچ و غیره به دلیل عدم آسیب به محیط زیست و استحکام و پایداری بیشتر جای چوب را در ساختمان سازی گرفته اند. با این وجود چوب همچنان متریالی پر طرفدار در ساختمان سازی است اما نوع استفاده آن از اصلی به متریال تزیینی و دکوراتیو تغییر کرده است. امروزه از چوب برای گرم و دنج کردن فضای خانه در کنار مصالح دیگر و رنگ های خنثی استفاده می کنند. در این مطلب مزایا و معایب سقف چوبی را با هم مرور می کنیم.

استفاده از چوب به عنوان کفپوش و سقف خانه بسیار مرسوم است. چوب به رنگ های بی روح و خنثی انرژی و تحرک می بخشد و به اعضای خانه و مهمانان حس نزدیکی می دهد. سبک طراحی منحصر به فردی نیز به استفاده عام از چوب اختصاص داده شده است که آن را سبک روستیک می نامند. در سبک روستیک با استفاده از رنگ های گرم، به خانه حس قدمت، سنتی و دهکده ای می بخشند که راه جذابی برای دوری هر چند کوتاهی از زندگی ماشینی شهری است.

مزایا و معایب سقف چوبی

همانطور که قبلا ذکر شد، استفاده از چوب به عنوان سقف، بسیار پرکاربرد است. اما سقف چوبی علاوه بر مزایای زیادی که دارد دارای معایبی هم هست که افراد را در انتخاب این متریال دکوراتیو جذاب، دودل می کند. در زیر این مزایا و معایب را می خوانید:

مزایای سقف چوبی:

شاید برای شما جالب باشد که بدانید علاوه بر زیبایی، چوب:

  • فضای خانه را گرم و صمیمی می کند.
  • آلودگی صوتی ندارد و عایق صدا نیز هست.
  • مصرف انرژی را بهینه می کند (عایق برودتی است).
  • مقاومت مکانیکی بالایی دارد.
  • به طبیعت باز می گردد.
معایب سقف چوبی:

این متریال زیبا نیز مانند دیگر متریال ها دارای معایبی نیز هست که در زیر می خوانید:

  • وزن بالای چوب و سنگین تر کردن وزن کلی ساختمان
  • اگر فواصل بین چوب و دیگر قسمت ها به خوبی اتصال داده نشود موجب فروپاشی تدریجی چوب می شود.
  • عدم امکان جابجایی و استفاده به شکل اولیه
  • امکان خوردگی و پوک شدن در برابر حشرات و جوندگان
  • چوب به سرعت می سوزد و لک می شود.
  • نم و رطوبت زدگی در صورت استفاده از چوب با کیفیت متوسط و ضعیف
نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

نصب سقف کاذب چوبی + مزایا و معایب

استفاده از چوب بدون معایب آن!

همانطورکه مشاهده کردید معایب سقف چوبی ممکن است موجب انصراف شما از خرید آن شود اما راه حل ساده ای برای این مشکل وجود دارد. شما می توانید سقف کشسان با طرح چوب خریداری کنید. همانطور که در تصاویر زیر می بینید سقف کشسان چاپی لابل را می توان با طرح چوب سفارش داد و علاوه بر استفاده از زیبایی و مزایای سقف چوبی، از معایب آن نیز دور ماند.

سقف کشسان چوبی:
  • قابل جابجایی است.
  • ضد نم و رطوبت است.
  • آنتی باکتریال است و موجب تحریک حساسیت به مواد طبیعی و شیمیایی نمی شود.
  • قابلیت چاپ انواع طرح و نقش را دارد.
  • سبک وزن است!
  • ضد اشتعال است. (این سقف در برابر آتش شعله نمی کشد. این مزیت موجب می شود از انتقال حریق به قسمت های دیگر منزل جلوگیری شود.)
  • آلودگی صوتی ندارد و عایق صدا نیز هست.
  • مصرف انرژی را بهینه می کند (عایق برودتی).
  • مقاومت مکانیکی بالایی دارد.
  • تمامی اجزای تشکیل دهنده آن قابل بازیافت است.
ویژگی‌های سقف کاذب چوبی

سقف‌های کاذب چوبی ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای دارند؛ که این ویژگی‌ها عبارتند از:

1- زیبایی سقف کاذب چوبی

سقف‌های کاذب چوبی، همانند سایر انواع سقف‌های کاذب، برای پوشاندن قسمت‌های زیربنایی ساختمان مانند لوله‌ها، سیم‌ها، داکت‌ها یا به‌ منظور پوشاندن خرابی‌ها مورد استفاده قرار ‌می‌گیرند. در کنار آن، برای بازرسی و تعمیر بخش‌هایی که زیر سقف نصب شده‌اند نیز، مکانیز‌می ‌فراهم ‌می‌شود که بتوان به‌ سادگی در صورت لزوم به تعمیر این بخش‌ها پرداخت.

از طرفی، سقف‌های کاذب چوبی، با توجه به خلاقیت طراح و سلیقه افراد در شکل‌ها، اندازه‌ها و جنس‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند که در هر صورت زیبایی و حس گر‌می‌ خاصی در فضا ایجاد ‌می‌کنند.

2- آکوستیک‌ بودن سقف کاذب چوبی

یکی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های برتر سقف‌های کاذب اعم از سقف‌های کاذب چوبی، قابلیت جذب صدا است. امروزه با توجه به پیشرفت فناوری و امکان نصب ساب برای جذب صدا در بالای پنل‌های سقف، ‌می‌توان تا حد زیادی سروصدای اتاق‌ها را جذب کرد و به این واسطه مانع از انتشار این سروصداها شد.

3- پایداری سقف کاذب چوبی

یکی از اهداف مهم تولید سقف کاذب چوبی، پایداری آن است. سقف‌های کاذب چوبی پایدار، بهره‌وری انرژی دارند که شامل کیفیت سیستم گرمایشی و استفاده بهینه از نور طبیعی ‌می‌باشد. به همین دلیل امروزه، سقف‌های کاذب به‌صورتی ساخته ‌می‌شوند که با ادغام نور طبیعی و نور مصنوعی ‌می‌توانند به روشی بهینه، بیشترین مقدار روشنایی را تامین کنند.

همچنین به‌واسطه قابلیت پایداری، منابع مورد نیاز برای ساخت کاشی‌ها کاهش پیدا کرده و در ساخت این نوع سقف‌ها از منابع بازیافتی قابل استفاده مجدد و قابل نوسازی استفاده ‌می‌شود.

4- قابلیت یکپارچه‌ سازی با زیربنا در سقف‌های کاذب چوبی

همانطور که ‌می‌دانید، اکثر سازه‌های مکانیکی و الکتریکی و همچنین سازه‌های لوله‌کشی در زیر سقف کاذب قرار ‌می‌گیرند؛ به همین دلیل یکپارچگی سقف با این سازه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

امروزه اکثر سقف‌های کاذب به‌ صورتی تولید ‌می‌شوند که قابلیت یکپارچه‌سازی با زیربنا را داشته باشند. این موضوع ‌می‌تواند روی زیبایی، قابلیت نگهداری و دسترسی آسان‌تر به سازه‌های زیربنا نیز بسیار تاثیرگذار باشد.

5- قابلیت نورپردازی فوق‌العاده در استفاده از سقف‌های کاذب چوبی

استفاده از تکنیک‌های مختلف نورپردازی ‌می‌تواند سبک طراحی خاص و متفاوتی را در ظاهر فضا ایجاد کند که در کمتر سقف کاذبی قابل مشاهده است.

در واقع، استفاده از تکنیک‌های خاص و حرفه‌ای نورپردازی در کنار استفاده از سقف‌های کاذب چوبی، زیبایی خاص و فوق‌العاده‌ای را در فضا ایجاد خواهد کرد. همچنین استفاده از چوب در سقف کاذب در ایجاد یک فضای گرم و آرامش‌بخش بسیار موثر است.

6- ایجاد حس زندگی و ارتباط با طبیعت در استفاده از سقف‌های کاذب چوبی

شاید جالب باشد بدانید که چوب با ماهیت درونی انسان ارتباط مستقیمی ‌دارد. در واقع انسان‌ها زمانی که در یک فضای طبیعی قرار ‌می‌گیرند، به‌ صورت ناخودآگاه احساس سرزندگی و آرامش ‌می‌کنند.

برای زیبایی بیشتر منزل، می‌توان با ترکیب انواع متریال مختلف طبیعی از جمله چوب در فضای داخلی، ارتباط با طبیعت را تقویت کرده و در این‌ صورت آرامش و احساس گرمی خاصی به محیط اضافه کرد. در استفاده از سقف‌های کاذب چوبی، هر زمان که به بالا سر خود نگاه کنید یا حتی در محیط گام بردارید، به‌ وضوح سرزندگی و آرامش را احساس خواهید کرد.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با تیم ویلاسازان شکوه دماوند در تماس باشید.

دفترکار: 02176392133

موبایل: 09122835498

نوشتن یک پیام

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید

اینستاگرام ما
تماس مستقیم
09122835498